Longstay El Plantio

EL PLANTIO GOLF RESORT, Alicante-Spanien

En golfdestination för alla där man kan förlänga golfsäsongen

Midstay och Longstay

Golfbanan passar alla golfare med sina 18 hål i både flack och kuperad omgivning. Du spelar i alléer med härlig grönska och träd. Greenerna är flacka där utmaningen är de alltid snabba greenerna. Det finns även en underbar 9 håls korthålsbana som håller hög klass. Träningsområdena består av en range där slag kan slås från båda sidor samt en green för närspel och en green för puttning.

Boendet är lägenheter som håller hög och modern klass. Lägenheterna delas av två personer med två sovrum, två badrum, fullt utrustat kök, trevligt vardagsrum och balkong med utsikt över poolområdet. Efter en härlig golfdag kan det vara skönt att luta sig tillbaka och avnjuta en drink på rummet innan middagen. Det finns två restauranger på området där goda och prisvärda måltider serveras. Vill man testa på Alicantes puls och gastronomi, finns staden endast 10 min bort.

Alicante är en stad som erbjuder allt man kan tänka sig. Här kan du koppla av längs en av Europas bästa och längsta stränder. Det finns caféer och restauranger från alla världens hörn och även en av Spaniens bästa tapasrestauranger. Det finns mycket kulturellt att se i denna stad, då dess historia går tillbaka ända till år 324 f.Kr.

Ankomst
Ni bestämmer själv vilken ankomstdag och avresedag. Incheckning görs i hotellets reception. Man har tillgång tilllägenheten från kl. 16.00 på incheckningsdagen samt utcheckning senast kl. 11.00 vid avresedagen.

Starttider
Bokning av starttider görs i hotellets reception eller i shopen på golfklubben. Det finns inga begränsningar för vilka tider på dagen man kan boka.

Personal på plats
Vi kommer ha golfvärdar på plats under våra månader på El Plantio. Värdarna kommer se till att ni får en härlig vistelse med arrangemang av tävlingar, middagar, utflykter och temakvällar. Notera att vi endast har golfvärd på plats när vi har 10 resenärer eller fler boende samtidigt under en två veckors period.

Prisinformation
Priserna nedan gäller för tvåsovrumslägenhet och tresovrumslägenhet. I priset ingår boende för angivet antal personer samt fri golf på El Plantio. Flyg eller hyrbil ingår inte i priset. Hyrbil bokas förslagsvis på www.goldcar.es/se

TV och Wi-Fi
Boendet har tv i vardagsrummet med många internationella kanaler inkl. SVT World. Wi-Fi finns tillgängligt i lägenheterna, restaurangerna. Signalernstyrkan kan variera beroende på var sändaren är placerad.

Hyrvagn och Golfbil
Det går bra att förboka vagn eller golfbil innan avresa. Kostnader för hyrvagn 14 dagar är 20€ och 28 dagar är 40€. Kostnader för hyra av golfbil 14 dagar är 100€ och 28 dagar är 200€

Prislista 2019:

2 sovrums  14 dagar  28 dagar 
1 pers  14000 kr  21000 kr 
2 pers  21000 kr 29000 kr 
     

Information om bokning
Bokning sker genom anvisningar till nedan mejl. Ange avrese och hemrese datum, namn på alla boende. Anmälningsavgift på 2500 kr debiteras i anslutning av bokning. Slutbetalning görs 60 dagar innan avresa.


Martin Olsson
Tel: 0739-790916
E-mail: martin.olsson@pgasweden.com