Företag

Hintons Golf erbjuder lite mer än andra golfklubbar, utöver vår höga service och kvalité så har vi 54 hål.
Ska ni representera ert företag genom golf så vet vi att ni vill få ut maximalt av ert samarbete och det levererar vi och lite till!
Vi hoppas att våra värderingar kring vad som är bra golf stämmer överens med era.

Ta chansen att förknippas med Malmös bästa golfanläggning!

Vårt Nätverk av företag växer just nu så det knakar, runt 80 företag är medlemmar i Nätverket och vi ökar hela tiden. Vi hoppas att även ni vill vara en del av detta.
Som medlemsföretag i Nätverket har man möjlighet att lägga till de komponenter som passar sitt företag bäst, det kan vara greenfeebiljetter eller att ha en 2- eller 4-boll en gång på vardagar eller alla dagar. Det går även bra att lägga till extra exponering på anläggningen samt träning för någon av våra instruktörer i vår Golf Academy.

Vill ni ha en företagsgolf så är Hintons Golf rätta alternativet, vi erbjuder en totalupplevelse där ni endast behöver se till att era gäster kommer och sedan umgås med dem under dagen, vi fixar allt annat.

Vill ni sticka ut lite extra så kan ni lägga till en golfbil i ert paket som stripas med era färger och logos som kan nyttjas i samband med ert spel.

Skulle det vara något du saknar här så tveka inte att kontakta oss, det mesta löser vi. Inget är som bekant omöjligt, vissa saker tar bara längre tid!

 

Välkommen som partner i vårt Nätverk!

Kontakta: Johan Hinton Niklas Ponnè
  040 - 54 25 50 / 0707-414077 0708-931600
  johan@hintongolf.se niklas@hintongolf.se