Golfens Dag 26 maj 10:00-14:00

Välkomna till Golfens dag på Hinton Golf Club - Kvarnby (Klågerupsvägen 469) den 26 maj 2018 mellan 10:00-14:00

Golfintresset i Sverige är rekordstort efter det fantastiska golfåret 2016 med bland annat Henrik Stensons seger i The Open och silvermedalj i OS. Antalet golfmedlemmar har ökat tre år i rad och det är många – även icke-golfare – som är nyfikna på golf.

Golfens dag är ett nationellt initiativ för att fånga upp det här stora intresset, och det kommer att vara öppet hus på många golfklubbar runtom i landet just den här dagen.

Vi på Hinton Golf Club kommer att vara en del av Golfens dag och bjuder in alla att prova på golf, umgås och njuta av vår fina miljö. Vi kommer att ha aktiviteter mellan klockan 10.00 och 14.00 och hoppas få många besökare och inspirera till ny livslång sysselsättning med golf.

Program:

  • 10.00 Golfens dag öppnar. Funktionärer hjälper dig att hitta rätt och våra instruktörer och duktiga juniorer hjälper till med dina första slag både på rangen (där man slår de långa slagen) och på övningsområdet där närspelet testas.
  • 12.00 Godisregn för barnen

  • Som fullvärdig medlem kan du bjuda med en vän som inte är medlem hos oss att fritt spela på Kvarnby under denna dag

  •  Restaurangen erbjuder under dagen "Ät 2 betala för 1"


DU som är medlem i Hinton Golf Club, du är vår bästa ambassadör, ta med dina vänner som ännu inte spelar golf och introducera dem för världens bästa spel. 


Vi kommer också behöva hjälp inför och under själva dagen. Är du intresserad av att ställa upp som frivillig – kontakta Hans Sjöstedt på  sjostedt.hans@gmail.com

Ta nu med dina vänner och låt dem få prova på att spela golf.

Med vänlig hälsning
Mikael Nilsson
Ordförande
Hinton Golf Club