Drömrundan

DRÖMRUNDAN nu är vi igång…… och vi spelar på Rönnebäck!

Du kan anmäla dig till denna tävling när som helst!

Tävlingen pågår ända fram till 20 augusti!

Målet är att spela ett drömresultat på alla 18 hål men vid olika tillfällen. När du gör ett resultat du är nöjd med så fryser du hålet. Det gör du genom att lämna in ditt signerade scorekort i rosa korgen i damernas omklädningsrum eller i shopen och ringar in hålet och skriver DRÖMRUNDAN på scorekortet.

Resultat kommer att redovisas 1g/vecka och läggas ut på hemsidan och sättas upp i damernas omklädningsrum på Rönnebäck.

Det är endast resultat på rundor med minst 9 hål som räknas (1-9 eller 10-18). Du får såklart räkna vilken runda som helst, såväl tävlingsrundor som sällskapsrundor det enda du behöver är en markör.

Beräkning av handicap: Det handicap du har när du fryser ditt sista hål är det som kommer att gälla för alla hål. Tävlingsformen är slaggolf alltså +5. Om du ”glömt” att frysa ett hål så är slutresultatet +5 oavsett vad du har presterat. KUL TÄVLINGSFORM!!

Du anmäler dig genom att erlägga tävlingsavgiften på 100 kr som du lägger i ett kuvert och skriver ditt namn, vilken TEE du valt att spela från och lämnar i shopen. Du kan också swisha tävlingsavgiften till mig på tfn 0705474516 och glöm inte att skriva från vem och vilken TEE du valt att spela från. Sen är det bara att sätta igång och spela och förbättra och frysa vartefter!

Lycka till!

önskar Ann-Marie Ullenius ansvarig för tävlingen Drömrundan.

Vill du veta mer kan du kontakta mig på

tfn 0705474516 alternativt annmarie.ullenius@gmail.com